Anonymt spill på automater

Er du en av de som ikke vil verden skal vite om at du spiller?

Da er det å spille automater på nett en god måte å være helt anonym på av flere årsaker. Det kan være at du er en veldig profilert person i media, gjerne med en stilling som det er knyttet status og ikke minst en del sosiale forventninger til. Da er det greit å kunne holde noen små gleder på det private plan. Det er faktisk ikke alt alle trenger å vite alltid.

Finn en side

Det første du må gjøre når du har tenkt å spille på spilleautomater på nett, er å finne en side som tilfredsstiller dine behov. Det må være en side som har den type spill du vil ha selvfølgelig. Men det bør også være en side som har klare regler og tydelige rutiner for innbetalinger, utbetalinger, bonuser og utbetaling av bonuser. Husk alltid å lese det som står med liten skrift.

Alle sidene lokker med store velkomstbonuser. Du må se etter den siden som har høyest velkomstbonus uavhengig av innskudd. De fleste sider lover gjerne opp imot 3000 kr i velkomstbonus, men da må du også sette inn et relativt stort beløp før du får den. Og du kan ikke spille til du har igjen velkomstbonusen og så ta ut den og eventuelle andre gevinster. Du må spille et visst antall omganger.

Et sted du kan sjekke ut for å spille er no.mrmega.com. Ikke la det stoppe deg at du ikke nødvendigvis har hørt om sidene før, det betyr ikke at det er en useriøs side. Alle sider har vært ny oppstarta en gang.

Spillautomat

Lag en profil

Så gjelder det å lage seg en profil, dette må selvfølgelig gjøres slik at du er så anonym som mulig om du ønsker det. Skap gjerne en e-mail konto som du bruker til alle spill, som selvfølgelig også er anonym. Det er lite vits i å være anonym og så koble spillekontoen opp mot en jobb e-mail.

Du bør ha et eget kredittkort som du bruker til spill, og her bør det stå bare det beløpet penger du kan spille for hver måned. Det er viktig at du holder deg innenfor dine budsjett så spillingen ikke går ut over din og familiens økonomi.  Der samler du også alle gevinster, men sørg for å føre over til sparekonto slik at også familien får god nytte av dine gevinster.

Planlegg!

Skal du spille anonymt, krever det altså litt planlegging, men det er langt ifra umulig. Med noen enkle forhåndsregler kan du gjøre deg veldig anonym på nettet. Er du litt paranoid og ikke ønsker at andre skal finne ut hva og hvor du spiller, kan du også surfe via proxy. Da surfer du helt anonymt med en anonym IP-adresse. Dette er en teknikk som blant annet brukes av hackere og opprørere som slåss mot regimer som driver streng sensur, som for eksempel Vietnam, hvor sider som Facebook faktisk er helt forbudte sider.